Όροι χρήσης

 

Πρέπει να γνωρίζετε, σαν χρήστης του ιστότοπου αυτού, ότι τα κείμενα και οι φωτογραφίες έχουν δημιουργηθεί για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Απαγορεύεται η χρήση τους, διότι αποτελούν πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών του site

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Το site είναι υπεύθυνο τόσο για την μη κοινοποίηση των προσωπικών στοιχείων σας
όσο και για την ασφαλή πληρωμή μέσω καρτών. Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα στοιχεία της κάρτας ποτέ δεν έρχονται σε εμάς, και αυτό διότι με το που επιλέξετε πληρωμή με κάρτα, θα βρεθείτε στο περιβάλλον της τράπεζας - έχετε φύγει από το δικό μας κατάστημα και ολοκληρώνετε την πληρωμή μέσω τραπέζης.
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Ο δικτυακός αυτός τόπος σας βεβαιώνει ότι τα στοιχεία όνομα, διεύθυνση αποστολής, τηλέφωνο και e-mail θα παραμείνουν στη βάση δεδομένων του ιστοχώρου και δε θα δοθούν πουθενά για οποιοδήποτε λόγο, παρά μόνον για την αποστολή των αγαθών, (αν δε θέλετε να  λαμβάνετε νέα μας κάντε άμεση πληρωμή και όχι εγγραφή. Έτσι δε θα κρατήσει το σύστημα το e-mail σας, παρά μόνο για να σας στείλει την επιβεβαίωση της παραγγελίας)

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ-ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σε περίπτωση που δε μείνετε ικανοποιημένοι, θα σας επιστραφούν τα χρήματά σας στο 100%. Εσείς το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να επιλέξετε το σωστό σχέδιο- διάσταση και χρώμα. Δε δεχόμαστε αλλαγή αν το χρώμα δε σας ικανοποιεί διοτι οφείλετε να έχετε διαβάσει την επιλογή χρώματος . Να γνωρίζετε ότι εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να παραλάβετε το σχέδιο, έτσι ακριβώς όπως το βλέπετε στο site, στη διάσταση και το χρώμα που επιλέξατε, καθώς και την ασφαλή σε εσάς μεταφορά του. Η τοποθέτηση είναι απλή και θα παραλάβετε οδηγίες για το συγκεκριμένο σχέδιο. Η παράδοση γίνεται σε δύο (2) εργάσιμες ημέρες από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
 
Στους όρους χρήσης περιλαμβάνονται οι συχνές ερωτήσεις, που οφείλετε να έχετε διαβάσει καθώς και την επιλογή χρώματος πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.