Συχνές ερωτήσεις

Ερώτηση 1: Σε ποιές επιφάνειες εφαρμόζονται?

Απάντηση: Τα αυτοκόλλητα «τοίχου», μπορούν να κολλήσουν χωρίς δυσκολία σε τοίχους βαμμένους με πλαστικό ή λαδομπογιά, σε τζάμια, σε plexiglass, σε καθρέπτες και σε πλακάκια, στο ψυγείο ή τα ντουλάπια της κουζίνας, σε πόρτες και γενικά σε κάθε είδος ξύλου το οποίο έχει περαστεί με βερνίκι ή χρώμα. Δεν θα κολλήσουν σε περασμένο ανάγλυφο ρελιέφ καθώς και σε σαγρέ τοίχο.

Ερώτηση 2: Σε τι αναφέρεται το χρώμα που μπορώ να επιλέξω?

Απάντηση: Το χρώμα αναφέρεται στο σχέδιο του αυτοκόλλητου. Φόντο ειναι το χρώμα του τοίχου σας. Σε αρκετά σχέδια όπου υπάρχει διχρωμία, θα διαπιστώσετε την δυνατότητα επιλογής και για τα δύο χρώματα του σχεδίου.

Ερώτηση 3: Πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι η τοποθέτησή τους?

Απάντηση: Η τοποθέτησή τους είναι πραγματικά παιχνιδάκι, ακόμα και στα πολύ μεγάλα σχέδια. Σε αυτό διευκολύνουν, τόσο οι γενικές οδηγίες εφαρμογής όσο και οδηγίες που επικεντρώνονται στην τοποθέτηση του συγκεκριμένου σχεδίου που έχετε επιλέξει, οι οποίες επισυνάπτονται μαζί με κάθε σας παραγγελία.

Ερώτηση 4: Για πόσο καιρό θα μείνουν κολλημένα? Αλλοιώνονται με την πάροδο του χρόνου?

Απάντηση: Η υψηλή ποιότητα του υλικού από την οποία είναι κατασκευασμένα τα αυτοκόλλητα βινυλίου, εγγυάται μια προσδοκώμενη διάρκεια ζωής που αγγίζει έως και τα δέκα χρόνια σε εσωτερικούς χώρους. Σε εξωτερικούς χώρους ρόλο παίζουν παράγοντες όπως υγρασία, έκθεση σε ήλιο κλπ.

Ερώτηση 5: Όντως, το έχω χρόνια αλλά θέλω να το αλλάξω με νέο. Πως θα το αφαιρέσω?

Απάντηση: Η αφαίρεσή τους γίνεται πολύ εύκολα και χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στην επιφάνεια που είχαν τοποθετηθεί.

Ερώτηση 6: Σε τι ακριβώς αναφέρεται η Κατεύθυνση σε κάποια σχέδια?

Απάντηση: Κατεύθυνση ή αλλιώς Αντιστροφή, είναι η δυνατότητα που παρέχεται στα σχέδια να τοποθετηθούν με άλλη φορά, μετατρέποντας το αριστερό μέρος ενός σχεδίου σε δεξιό, αντιστρέφοντάς το. Η αντιστροφή χρησιμοποιείται και όταν θέλουμε να τοποθετήσουμε το σχέδιο μέσα από τη βιτρίνα η το τζάμι και να το βλέπουμε σωστά από έξω. Συμβουλευτείτε τις παρακάτω εικόνες.


Ερώτηση 7: Το Χρυσό και το Ασημί που βλέπω στην παλέτα χρωμάτων δεν μου μοιάζουν και τόσο για Χρυσό ή Ασημί. Πως είναι πραγματικά στο σχέδιο?

Απάντηση: Έχετε δίκιο σε αυτό που βλέπετε. Δυστυχώς οι οθόνες των υπολογιστών δεν μπορούν να μεταφέρουν πιστά την απεικόνιση του χρυσού ή του ασημί. Στα σχέδια όμως, τόσο το χρυσό όσο και το ασημί είναι πραγματικά όπως το αληθινό χρυσό και ασημί (inox).

Ερώτηση 8: Μπορώ να πλύνω τον τοίχο μου αν βάλω αυτοκόλλητο? Ή να το τοποθετήσω στο μπάνιο?

Απάντηση: Μα φυσικά!!!

Ερώτηση 9: Έχετε κάποιο κατάστημα ή έκθεση στην οποία θα μπορούσα να δω τα διάφορα σχέδια από κοντά?

Απάντηση: Προς το παρόν δεν υπάρχει κατάστημα, αλλά είναι στα σχέδιά μας η δημιουργία ενός, που θα λειτουργεί και ως εκθετικός χώρος, ώστε να μπορείτε να δείτε από κοντά την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Στον χώρο όμως όπου δημιουργούμε τα αυτοκόλλητα, έχουμε φροντίσει και «στολίσει» τους τοίχους μας. Αν θέλετε να μας επισκεφθείτε, τηλεφωνήστε μας για να τα πούμε από κοντά, τηλ: 210 9223672.

Ερώτηση 10: Ποιοι είναι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής της παραγγελίας μου?

Απάντηση: Όπως θα δείτε και κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, υπάρχουν οι εξής  τρόποι πληρωμής :

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (ο οποίος εμφανίζεται και κατά την διαδικασία της πληρωμής).
  • ALPHA BANK: IBAN:GR8301401490149002310028757
  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN:GR4501106630000066360535992
  • Με αντικαταβολή (δηλαδή, πληρώνετε όταν το παραλάβετε) εδώ υπάρχει χρέωση από τα courier 2,50 euro.
  • Μπορεί να γίνει πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών" (με ολές τις κάρτες οποιασδήποτε τράπεζας).

 

Ερώτηση 11: Θα μπορούσα να έχω το σχέδιο που μου αρέσει στην δική μου προσαρμοσμένη διάσταση?

Απάντηση: Οι διαστάσεις στα σχέδια των αυτοκόλλητων είναι ενδεικτικές και σαφώς και μπορούν να προσαρμοστούν έτσι ώστε να ταιριάξουν απόλυτα στον χώρο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για να σας δώσουμε τιμή στην διάσταση που εσείς επιθυμείτε.


Ερώτηση 12: Ποιά η χρέωση αποστολής?

Απάντηση:Τα προιόντα ετοιμάζονται με επιμέλεια και σωστά για την αποστολή τους, η οποία γίνεται μέσω εταιρείας COURIER, άμεσα, στο χώρο σας. Το κόστος αποστολής είναι:

  • Αποστολή εντός νομού Αττικής: 2,50 € (euro)
  • Αποστολή εκτός Ατιικής, σε όλη την Ελλάδα: 2,50 € (euro) ( εκτός δυσπρόσιτων περιοχών ).
  • Η αποστολή στην Κύπρο γίνεται με την ACS COURIER, με χρόνο παράδοσης 2-3 ημέρες και κόστος 14,0 € (euro).
  • Δωρεάν τα Μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα με κάθε αγορά άνω των 40€

 Η διευθυνσή μας: Ποσειδώνος 25 Μεταμόρφωση - Αττικής - 14451.