Αυτοκόλλητο τοίχου PABLO PICASSO

ART 054

28.00
 
Επιλέξτε μέγεθος και δείτε νέα, ΤΕΛΙΚΗ τιμή
+
 

ART 054 Αυτοκόλλητο τοίχου εμπνευσμένο από τον PABLO PICASSO κορίτσι με περιστέρι, το μέγεθος είναι πλάτος επί ύψος.

Ο κορυφαίος Ισπανός ζωγράφος, γλύπτης , χαράκτης, ποιητής, δραματουργός και σκηνογράφος, ευρέως γνωστός ως  Pablo Picasso, γεννήθηκε στην Ισπανία το 1881. Προερχόμενος από οικογένεια με καλλιτεχνικές ρίζες, καθώς και ο πατέρας του ήταν ζωγράφος, έδειξε από νωρίς το πηγαίο ταλέντο του στην ζωγραφική. Το 1897 μετακόμισε στη Βαρκελώνη, όπου και έγινε δεκτός στη Βασιλική Ακαδημία Καλών Τεχνών του Σαν Φερνάντο. Μη βρίσκοντας νόημα στη διδασκαλία, προτίμησε να αποτυπώνει  το περιβάλλον γύρω του και να γνωρίσει την ισπανική ζωγραφική.   Εμπνευστές του ο Βελάσκεθ, ο Ελ Γκρέκο, ο  Μουρίγιο, ο Γκόγια  αιχμαλωτίζουν τη φαντασία του σε διάφορες περιόδους της μακρόχρονης σταδιοδρομίας του. Το 1900 εγκαθίσταται στο Παρίσι και συγκεκριμένα στη Μονμάρτη, κέντρο της  καλλιτεχνικής ζωής.

Μαζί με τον Μπρακ ανέπτυξε την τεχνοτροπία του κυβισμού, που  εξέλιξαν αργότερα με την τεχνική του κολάζ.

Λόγω της μεγάλης  σε χρονική διάρκεια σταδιοδρομίας του, το έργο του χωρίζεται σε  περιόδους, Μπλε ή Γαλάζια  περίοδος (1901-1904) όπου κυριαρχεί το μπλε χρώμα και αποχρώσεις του και αποτυπώνει μία συναισθηματικά φορτισμένη περίοδο για τον Πικάσο. Οι περισσότεροι πίνακες ολοκληρώθηκαν στο Παρίσι, αλλά είναι επηρεασμένοι από την ισπανική ζωγραφική.

Ροζ ή Ρόδινη περίοδος (1905- 1907):  Στην περίοδο αυτή κυριαρχούν τα γήινα χρώματα και φαίνεται να είναι επηρεασμένος από τη γαλλική ζωγραφική.

Αναλυτικός κυβισμός (1907-1912):  Είναι η τεχνοτροπία που αναπτύσσει μαζί με τον Μπρακ και ένας από τους βασικούς τομείς του κυβισμού.

Συνθετικός κυβισμός (1912-1915) : Η περίοδος στην οποία ο Πικάσο μαζί με τον Μπρακ εξέλιξαν την κυβιστική οπτική, προσθέτοντας την τεχνική του κολάζ.

Από τα πιο γνωστά έργα του είναι  Οι δεσποινίδες της Αβινιόν, Η Γκουέρνικα, Οι μουσικοί με τις μάσκες( 1930), Κοπέλα μπροστά σε καθρέφτη (1932). Ο κορυφαίος δημιουργός απεβίωσε το 1973 σε ηλικία 92 ετών. Οι πληροφορίες σχετικά με τον καλλιτέχνη είναι από την wikipedia.

Δωρεάν μεταφορικά

για αγορές άνω των €40. Παράδοση σε 48 ώρες.


Καλέστε στο 210 9223672

για τηλεφωνικές παραγγελίες


Όλα μας τα προϊόντα έρχονται με 10 χρόνια εγγύηση και πιστοποίηση ISO 9001.


 • Υλικό: Aυτοκόλλητο λεπτό ματ βινύλιο.
 • ΜΗ ΤΟΞΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISOΜη τοξικό, με πιστοποίηση ISO 14001. Δεν μυρίζει η κόλλα του και μπορείτε να το τοποθετήσετε άφοβα στο δωμάτιο του παιδιού.
 • Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για το κάθε χρώμα.
 • Μπορείτε χωρίς δυσκολία να το τοποθετήσετε μόνοι σας. Θα παραλάβετε οδηγίες γενικές και ειδικά για αυτό το σχέδιο.
 • Αφαιρείται εύκολα, χωρίς να αφήσει υπολείμματα στον τοίχο.
 • Η παράδοση γίνεται σε 48 ώρες στον χώρο σας.
 • Δεν είναι απαραίτητη η χρήση πιστωτικής κάρτας. Μπορείτε να πληρώσετε με την παραλαβή, με αντικαταβολή δηλαδή.
 • Εγγύηση για χρήση σε εσωτερικό χώρο 10 έτη.
 • 100% επιστροφή των χρημάτων σας εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι.
 • Χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες από το 2008.  
-